Úvod » Články » Zápasy

Pěkný zápas na úvod

publikováno 12.09.2014

Jelikož náš pohyb po ledě při prvním rozbruslením před čtrnácti dny vypadal děsivě, můžeme být s výkonem v prvním zápase jistě spokojeni.

Dominátoři pro nás nebyli nikdy lehkým soupeřem. A to i vloni, když to vypadalo s jejich sestavou bídně. Letos ale nastoupili jako znovuzrození a jejich stále šikovnější junioři dávali tušit další tuhý duel. Vyrovnaná přetahovaná o puk v prvních dvou třetinách podpořená po letním povalování ztěžklýma nohama i nezvykle nalajnovaným hřištěm se s postupně začala naklánět na naši stranu. Z nesmělých šancí na začátku až k průlomu v závěru.

První dva góly padly z našich hokejek. Nejříve zaúřadovala první lajna v čele s Oušem, pak se dle očekávání prosadila i "nabitá" trojka. Nechtěli jsme se dostat pod tlak, který by mohl přijít, pokud by soupeř snížil na rozdíl gólu. Nicméně po drobné chybce naší jinak dobře fungující obrany z dorážky soupeř puk za jendova záda dostal. Obraz hry to ale nezměnilo a před koncem druhé třetiny Tom vyzval Mirečka zevlujícího na vrcholu mezikruží a bylo to 3:1. Od třetí třetiny jsme se probojovávali ke stále lepším šancím a skóre nakonec narostlo na celých 6:1.

Nutno podotknout že jsme díky spolehlivé obraně soupeře po celý zápas do šancí moc nepouštěli a co prošlo, to tentokrát naprosto jistě a spřehledem pokryl Jenda.

Na závěr ještě vítám v týmu naše nové/staré tváře Tomáše a Peťu, výletníky z Jihlavy.

V dalším zápase nás čekaji pojišťováci, to bude vskutku tvrdý oříšek...

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery