Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Články » Zápasy

Devět statečných

publikováno 29.11.2014

A když ne statečných, tak bojovníků. První co mě po zápase napadlo, když se na nás vrhl "plný" Hořepník.

Hořepničtí si jistě řekli, že to půjde jako po másle - stars bez střelců a v pohublé sestavě. Jenže to nepočítali s tím, že se na ledě bude bojovat!

Celá hra se hrála v tempu, které jsme byli schopni ubruslit. Celkem v klidu. O to víc pak soupeře opařil radkův únik mezi obránci po eurově přesném pasu. No nic, je začátek zápasu hrajeme dál. Téměř dvě třetiny Hořepníku trvalo, než otočil na 2:1. Radek si ale řekl, že to zkusí ještě jednou. A tak znova stejným únikem i blafákem do forhendu překonal hořepnického golmana. Netrvalo dlouho a Jara jak na tenise doklepl radkův padáček přes brankoviště. U nás bylo veselo, vedle nikoliv. Od této chvíle nás čekalo dlouhých 15 minut do konce. Velmi dlouhých. Semkli jsme se a bez velkého riskování pokusili výsledek uhájit. Podařilo se. A to díky další hvězdě zápasu - Jendovi, který měl v celém průběhu spoustu skvělých zákroků a každý z nich byl klíčový, protože pokud by nám Hořepníci odskočili, už bychom neměli sílu je přestřílet.

Zápas nám vyšel. A nelze mluvit o štěstí bez příčiny. Všichni přidali svůj díl a díky tomu jsme si pak mohli dát jedno z těch chutnějších piv.

 

Ohlasy z kabiny:

red.: "Radku, přemýšlel jste dopředu, jak svůj nájezd na bránu vyřešíte?" Radek: "Víte, minulý zápas jsem se dostal do podobné situace a zkoušel jsem vystřelit. Vůbec se to nepovedlo a tak jsem si řekl, že příště zkusím blafák. A vyšlo to..." (smích - pozn. redakce). red.: "A jak si užíváte, že jste byl vyhlášen hvězdou zápasu?" Radek: "Takhle bych na to nekoukal. Všichni, co jsme tam dnes bojovali jsme se o to zasloužili stejným dílem".

 

 red.: "Dneska jsem jste předvedl vynikající formu. Užíváte si, že vám trenér svěřil důvěru a drží si vás na postu jedničky téměř celou sezonu?" Jenda: "Tak určitě. Dneska jsme si nemohli dovolit dostat hodně gólů a proto jsme museli zabrat. A nejen já, ale i kluci přede mnou si fakt mákli. Třeba Euro mi dneska svým výkonem hodně pomáhal." red.: "Co konkrétně máte na mysli?" Jenda: "Třeba že netečoval puky letící na bránu, i když by je mohl i zastavit, jako tomu bylo u druhého gólu..." (smích). red.: "Díky za rohovor a gratuluji!"

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Jeníček | 01.12.2014 8:28

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz