Úvod » Články » Zápasy

Byl to boj!

publikováno 28.10.2015 (aktualizováno 04.11.2015)

Nepřišel nikdo, kdo by pofoukal bolístku. Nebyl nikdo, kdo by se zastal, kdo by chlácholil. A tak nakonec přišlo to, co nikoho nepřekvapilo...

Od prvních minut se nikdo s nikým nemazlil, a tak to s postupujícím časem začalo mít pěkné grády. Výhodou na naší straně bylo to, že se nám podařilo dát góly a soupeři naopak ne. Po první třetině jsme vedli v tomto vyrovnaném boji už o tři branky. Nejprve si šanci vzájemně vybojovali a následně zužitkovali Jarda s Tomem. Pak si vystřihnul sólo Tůmis, kdy po přejetí modré nebylo komu, a tak to uklidil do branky. Ideální stav. Bylo ale jasné, že nám to pojišťováci nedají zadarmo. Však také chvílemi pěkně tlačili a ve třetí třetině snížili až na rozdíl jedné branky. Dále už to ale netotáhli. Možná by se jim to i povedlo, kdyby místo diskusí a breku raději hráli.

Perličky

  • Od začátku zápasu do nás slušně zajížděli a když jsme jim to vraceli, těžce to někteří nesli. A nejvíc ti, co tam tak řádili. Šílencem zápasu byl určitě Láďa Minks, který hokejku místo hraní používal spíš jako nástroj msty. Nadruhou stranu nám byl schopen, narozdíl od jiných, po zápase podat podat ruku.
  • Za stavu 0:3 po první třetině přišlo ze sousední střídačky ultimátně, že hrajem bez přestávky. Rozhodčí moc nevěděl, co s tím. Podobně jako s tím, že za stavu 2:3 před koncem budeme o 5 minut prodlužovat. To jsou mi novinky v FHL. Rozhodčí to celkově v tomto zápase neměl jednoduché, ale dobré je, že svým minimálním zasahováním do hry žádnou ze stan nepoškodil.
  • Tůmis o vítězném gólu: "Dostal jsem se k puku na naší modré a jen slyším... Jeď! Jeď! Tak jsem jel, ale za útočnou modrou nikde nikdo a zase slyším... Střílej! Střílej! A tak jsem vystřelil... Jo a dal jsem toho góla" (úsměv od ucha k uchu).

Uvidíme se letos asi ještě jednou, takže nám to mohou opět vrátit tak, jak se jim to již povedlo v důležitých zápasech v předchozích dvou sezónách.

Sestava:

  • Jenda
  • Euro, Mihal, Zdenda, Tůmis
  • Ouš, Jarda, Tom, Kopejda, Semi, Vládík

Góly:

  • Tom, Jarda
  • Jarda, Tom,
  • Tůmis, Kotýz

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz