Úvod » Články » Zápasy

Závěr sezony

publikováno 23.03.2016 (aktualizováno 28.03.2016)

Jako každoročne tu máme i letos řekněme play-off coby zpestření závěru sezony.

Čtvrtfinále

Letos jsme se podruhé utkali s tímto jihlavským soupeřem. A zarazili jejich ambice postoupit k posledním dvěma zápasům. Budiž jim lehkou náplastí to, že někteří z nás vášnivě podpořili těsně před tím, než jsme šli na led, jejich domovskou Duklu v posledním vítězném semifinálovém zápase. Stálo to zato!

Vlastní zápas se byl v první půli vyrovnaný, ve druhé jsme již ale měli navrch. Bezesporu díky tomu, že se snad poprvé v sezoně sešla naše čejovská trojka a i přes nesehranost byla jejich síla dobře vidět. Ostatní spolehlivě odvedli svou práci a tak jsme slavili úspěch. Za zmínku stojí, že jako první se do statistik zapsal Kopejda, který dravě doklepl vyražený puk, jenž na bránu neposlal nikdo jiný, než Tůmis.

Semifinále

První půlka byla vyrovnaná, možná nadějná. Kalhováci ale udrželi svou hru až do konce a přesná muška jednoho jejich střelce nám srazila vaz. Těžko hrát zápasy s takovým soupeřem na dvě lajny. Nepříjemné bylo, když v úvodu zápasu sražený puk zasáhl romanovy zuby. Budeme mu muset poskytnou na dohokejové dostatek anestetik pro zmírnění bolu.

O třetí místo

Třetí zápas o třetí místo skončil rozpačitě. Co jiného také říci o zápase, ve kterém jsme prohospodařili náskok 7:1 a nechali jej dojít až k samostatným nájezdům, v nichž až pátý skončil (jak jinak, než rozpačitě) za zády jiřínského golmana. Kruhooký Semiš rozhodl. Zápas vyrovnaný a k závěru napínavý.

Brusle na hřeb a pohodové léto ;-)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz